x

Rekrytointi: osto- ja myyntikoordinaattori

Haemme osto- ja myynti koordinaattoria terästeollisuuden tuotantoyritykseen!  
  

Haemme innokasta ja aikaansaavaa osto- ja myyntikoordinaattoria vakituiseen työhön. Roolissasi valvot tilaus- ja toimitusprosessia ja tehtäviisi kuuluu muun muassa myyntitilausten käsittely ja laskutus, lähtevän tavaran kuljetusjärjestelyt, asiakaspalvelu sähköpostilla ja puhelimitse, hinnastojen päivitys sekä muu avustus myynnin rutiineissa ja tarjousten tekemisessä. Ostojen puolella tehtäviin kuuluu varastosaldojen seuranta, ostotilausten luonti sekä toimitusten valvonta. Teet myös ostolaskujen kierrätyksen ja tarkastuksen.  


Mitä teemme? 

Olemme Tuusulassa toimiva metalliteollisuuden tuotantoyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laadukkaita rakennustyömaa- ja aluesuojaamisen tuotteita asiakkaan käyttötarpeen vaatimusten mukaisesti. Tarjoamiemme vakiotuotteiden lisäksi vastaamme asiakkaan monenlaisiin tarpeisiin. Pystymme reagoimaan nopeasti, sillä suunnittelu, hankinta, tuotanto ja asennus ovat kaikki omissa käsissämme.  

Tuotevalikoimaamme yhdistää teräsrakenteet, jotka suunnittelemme ja valmistamme omalla tehtaallamme. 

 

Hakijalta odotetaan: 

Tehtävä vaatii oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä työotetta sekä ratkaisukeskeisyyttä. Sinulla tulee olla hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, työskentelytavoiltasi olet järjestelmällinen ja tarkka. Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi tradenomi tai muu vastaava kaupallisen alan koulutus. Aiempi kokemus avustavista osto- ja myyntitehtävistä katsotaan eduksi.  

Tehtävä vaatii erinomaista suomen kielen osaamista sekä sujuvaa englannin kielen osaamista. Tietoteknisten taitojesi tulee olla ajan tasalla ja toivomme, että sinulla on aikaisempaa osaamista ERP-järjestelmistä.  

Haemme ennen kaikkea huipputyyppiä, jolta löytyy oikea asenne ja motivaatio oppia ja kehittyä yrityksen mukana. Älä siis huoli, jos et täytä kaikkia edellä mainittuja vaatimuksia, vaan laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan. 

 

Tarjoamme sinulle

Sympaattisen ja dynaamisen tiimin lisäksi tarjoamme sinulle paikan uudistuvassa, kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Pitkäikäinen perheyrityksemme on helposti lähestyttävä ja meillä on vahva yhdessä tekemisen meininki. Toimipaikkamme sijaitsee Tuusulan Ristikivessä. 
 

Meillä saat mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen ja näet oman työsi tulokset. Kannustamme henkilöstämme tuomaan rohkeasti esiin omat näkemyksensä ja osaamisensa. 

Työsuhde-etuina tarjoamme liikunta- ja kulttuurikortin, mahdollisuuden työsuhdepyörään ja työpaikkamme padel-kentän rajattoman käytön.  

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Lasse Pylväs lasse.pylvas@vepe.fi , 0405832501 

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostilla viimeistään 21.4.2024 osoitteeseen lasse.pylvas@vepe.fi   

 

 

Vepe on rakennustyömaiden ja aluesuojaamisen luotettava kumppani. Tuotevalikoimaamme yhdistää teräsrakenteet, jotka valmistamme Tuusulassa omalla tehtaallamme. Takaamme, että tuotteemme ovat kestäviä sekä ennen kaikkea helppoja ja turvallisia käyttää.  

Kanssamme on mukavaa ja mutkatonta toimia. Haluamme luoda hyviä ja pitkäikäisiä asiakassuhteita sekä toimivia ratkaisuja asiakkaan tarpeeseen.  

Vuodesta 1934 toimineen perheyrityksen vahva henki antaa perusvireen koko toiminnalle. Olemme ylpeitä työstämme ja sen tekijöistä.  

www.vepe.fi