x

Vepen tuotteisiin luotetaan maailmalla

2018 jääkiekon MM-turnaus Tanskassa pelattiin suomalaisen Vepe Oy:n kaukaloissa. Toimitimme myös Vepe Zeta kaukalon Lausanneen Sveitsin 2020 jääkiekon maailmanmestaruuskilpailuja varten. Jääkiekkomaailmassa ollaan jatkuvasti siirtymässä kohti niin sanottuja joustokaukaloita, mikä tietää vanhojen kaukaloiden uusimista.

Viimeksi suomalaiset saattoivat nähdä Vepen kaukaloita 2019 pelatuissa naisten maailmanmestaruuskisoissa Espoossa. Toimitusjohtaja Antti Terkomaan mukaan yritys on alalla merkittävä toimija, varsinkin isojen monitoimiareenojen ja jääkiekon ylempien liigatasojen saralla.

Urheilurakentaminen, johon muun muassa kaukalot sisältyvät, on vain yksi perheyrityksen toimialoista. Se tuo kuitenkin reilun kolmanneksen yrityksen liikevaihdosta. Jääkiekon arvokisat ovat arvokkaita referenssejä tulevien projektien varalle.

Lue koko juttu Kauppalehdestä:
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/jaakiekon-arvokisat-ja-joustokaukalot-tuovat-tilauksia-suomalaiselle-kaukalovalmistajalle-se-kertoo-siita-etta-meidan-tuotteitamme-arvostetaan/a1b6dec9-bd1c-46ac-97dc-cb51e1e196a1