x

Uusi toimitusjohtaja Jarmo Poukkula vauhdittamaan Vepen kasvua

Vepe Oy Peltosen toimitusjohtajana 1.10.2022 aloittaa EMBA Jarmo Poukkula ja nykyinen toimitusjohtaja Antti Terkomaa jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Toimitusjohtajan vaihdoksella haetaan tukea Vepen voimakkaille kasvutavoitteille.

Rakennustyömaiden, aluesuojaamisen sekä urheilu- ja liikuntapaikkarakentamisen luotettavana kumppanina Vepe tähtää vahvaan ja kansainvälisen myynnin kasvuun. Vepen kärkituotteita on globaaleille markkinoille tähtäävä omatuotanteinen ja ainutlaatuinen led-jääkiekkokaukalo. Uuden sukupolven jääkiekkokaukalot ovat tällä hetkellä käytössä Tampereen Nokia Arenalla sekä Rauman Lukon Kivikylän areenalla.

”Vepen peruspilareita ovat kautta historian olleet innovatiivisuus ja vahva kotimainen osaaminen. Tässä murrosvaiheessa erityisen kiinnostavaa on merkittävä kansainvälinen kysyntä Vepe Nextgen Led 360° -jääkiekkokaukaloiden myötä, sillä kaukalorakenteeseen kehittämämme tapa hyödyntää led-teknologiaa on ainutlaatuinen maailmassa”, kuvailee Jarmo Poukkula. Poukkula on työskennellyt Vepellä huhtikuusta 2022 lähtien asiakkuusjohtajana.

”Haluamme jatkossakin olla vahva, innovatiivinen ja kotimainen toimija. Tavoittelemme selkeää kasvua kaikissa liiketoiminta-alueissamme. Jarmon tuoma osaaminen ja päämäärätietoinen ote vahvistavat operatiivista yritysjohtoamme merkittävästi ”, linjaa Antti Terkomaa, jonka lisäksi Vepen voimavarahallituksesta löytyvät Boardmandin perustaja ja osakas Mikko Haapanen sekä SM-liigan entinen toimitusjohtaja Riku Kallioniemi.