x

Suomalaiset jääkiekkokaukaloiden valmistajat Vepe ja ICEPRO yhdistyvät – Asiakkaiden yhteyshenkilöt myynnissä säilyvät ennallaan.

Suurin eurooppalainen jääkiekkokaukaloiden valmistaja Vepe-Icepro muodostuu 1.6.2023, kun Vepe Oy Peltosen urheilu- ja liikuntapaikkarakentamisen liiketoiminta ja ICEPRO Oy yhdistyvät. Jäähallituotteet ja -palvelut saa jatkossa kattavasti yhdestä paikasta, sillä kokenut kotimainen Vepe-Icepro on johtava jääkenttien varustaja harjoitushalleista maailmanluokan areenoihin. 

Asiakkaiden yhteyshenkilöiden lisäksi myös Vepe-Icepron toiminta- ja tuotantopaikat säilyvät ennallaan aiempien sijaintien mukaisesti Tuusulassa ja Oulaisissa. Nyt perustettava Vepen tytäryritys työllistää lähes 50 henkilöä. Aiemman ICEPROn henkilöstön sekä tytäryhtiöön siirtyvät henkilöt Vepen urheiluliiketoiminnasta. 

Innovatiivisuus, omavarainen suunnittelu ja tuotanto ovat olleet Vepelle ja ICEPROlle yhteisiä nimittäjiä jo aiemmin. “Yhteisellä kokemuksella ja osaamisella rakennamme toimialalle selkeän suunnannäyttäjän, alallaan maailman parhaan toimijan. Yhdistymisen myötä valjastamme vahvuutemme kaikenkokoisten asiakkaidemme hyödyksi entistä voimakkaammin”, luonnehtii Lasse Pylväs, ICEPROn toimitusjohtaja ja 1.6. aloittavan Vepe-Icepron tuleva toimitusjohtaja. 

Toimintamme edelläkävijyyden puolesta puhuu Premium –tuotteemme, NextGen 360° LED –kaukalo. Uusinta teknologiaa hyödyntävä kaukalomalli tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia niin katsojakokemuksen tuottamiseen kuin seurojen ansaintamalliin. Asiakastyytyväisyys, tuotekehitys ja innovointi ovat panostuksemme kohteena myös jatkossa” lupaa Vepe Oy Peltosen toimitusjohtaja Jarmo Poukkula

Vepe-Icepro palvelee kattavalla tuotevalikoimallaan ja jälleenmyyjäverkostollaan kaikenkokoisia asiakkaita maailmanlaajuisesti. Tuotevalikoimaan lukeutuvat kiekkokaukaloiden lisäksi muun muassa katsomo- ja pukukoppivarusteet, kenttätarvikkeet, peli- ja taitoharjoittelutuotteet, varastointi-, huolto- ja korjaustarvikkeet sekä monitoimikentät. 

Lue koko tiedote

Myynnin ja asiakaspalvelun yhteystiedot: 

Matti Karmala 
+358 44 542 03 72  
matti.karmala@vepe.fi 

Jani Koskela 
+358 50 589 659  
jani.koskela@vepe.fi 

Tomi Hukari 
+358 440 500 194 
tomi@Icepro.fi 

Topi Palo 
+358 50 5372 529  
topi@Icepro.fi 

Ville Vihavainen 
+358 40 823 1979 
ville.vihavainen@vepe.fi