x

Rekrytointi: mekaniikkasuunnittelija

Haemme mekaniikkasuunnittelijaa terästeollisuuden tuotantoyritykseen! 

Haemme mekaniikkasuunnittelijaa suunnittelu- ja tuotekehitysosastollemme tuottamaan itsenäisesti ja yhdessä osaston kanssa suunnitelmia ja ratkaisuja asiakas- ja kehitysprojekteihin. Työn pääpaino on asiakasprojekteihin keskittyvässä suunnittelutyössä, mutta toiminnan kausiluontoisuuden takia työhön kuuluu myös tuotekehitysprojekteja ja prosessien sekä järjestelmien kehittämistä. Mallintaminen ja piirtäminen ovat työssä keskeisessä roolissa, siten myös ohjelmistojen puolesta korostuu Solidworksin ja CADin käyttö. Henkilö viestii suoraan myyntiosaston, tuotannon ja asiakkaiden kanssa tilanteen mukaan, ja tiivis proaktiivinen yhteistyö ja vuoropuhelu niin sisäisesti kuin ulkoisestikin on keskeistä yhteisessä onnistumisessa.

 

Mitä teemme?

Olemme Tuusulassa toimiva metalliteollisuuden tuotantoyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laadukkaita rakennustyömaa- ja aluesuojaamisen tuotteita asiakkaan käyttötarpeen vaatimusten mukaisesti. Tarjoamiemme vakiotuotteiden lisäksi vastaamme asiakkaan monenlaisiin tarpeisiin. Pystymme reagoimaan nopeasti, sillä suunnittelu, hankinta, tuotanto ja asennus ovat kaikki omissa käsissämme.

Tuotevalikoimaamme yhdistää teräsrakenteet, jotka suunnittelemme ja valmistamme omalla tehtaallamme.

 

Hakijalta odotetaan:

Toivomme sinun olevan mekaniikkasuunnittelun ammattilainen, jolla on jo aiempaa kokemusta rakennusteollisuudesta, infrarakentamisesta ja/tai maanrakennuksesta. Olet joustava, itseohjautuva, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät organisointitaidot sekä laadukas ote tekemiseen.
Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi konetekniikan, rakennustekniikan, infrarakentamisen insinööri tai DI.

Lisäksi toivomme sinulla olevan:

 • Hyvät kommunikointitaidot suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi
 • Kokemusta suunnittelutyöstä ja projektitoiminnasta:
  • Teräsrakenteet
  • Dokumentointi/raportointi
 • Ymmärrystä materiaaleista sekä konepajan valmistusmenetelmistä ja -prosesseista:
  • Hitsaus
  • Ohutlevytyöt
 • Osaamista 3D-suunnittelusta:
  • Mallintaminen ja konepiirustus
  • Ohjelmistoista esim. Solidworks
 • Järjestelmien käyttökokemusta:
  • PDM
  • ERP
  • CRM
  • MS Office

Haemme ennen kaikkea huipputyyppiä, jolta löytyy oikea asenne ja motivaatio oppia ja kehittyä yrityksen mukana. Älä siis huoli, jos et täytä kaikkia edellä mainittuja vaatimuksia, vaan laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan.

 

Tarjoamme sinulle

Sympaattisen ja dynaamisen tiimin lisäksi tarjoamme sinulle paikan uudistuvassa, kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Pitkäikäinen perheyrityksemme on helposti lähestyttävä ja meillä on vahva yhdessä tekemisen meininki. Toimipaikkamme sijaitsee Tuusulan Ristikivessä.

Meillä saat mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen ja näet oman työsi tulokset. Kannustamme henkilöstämme tuomaan rohkeasti esiin omat näkemyksensä ja osaamisensa.

Työsuhde-etuina tarjoamme liikunta- ja kulttuurikortin, mahdollisuuden työsuhdepyörään ja työpaikkamme padel-kentän rajattoman käytön.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa mekaniikkasuunnittelija Janne Leppä, janne.leppa@vepe.fi tai p. 045 869 58 68.

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostilla viimeistään 18.3.2024 osoitteeseen jarmo.poukkula@vepe.fi

 

 

Vepe on rakennustyömaiden ja aluesuojaamisen luotettava kumppani. Tuotevalikoimaamme yhdistää teräsrakenteet, jotka valmistamme Tuusulassa omalla tehtaallamme. Takaamme, että tuotteemme ovat kestäviä sekä ennen kaikkea helppoja ja turvallisia käyttää.
Kanssamme on mukavaa ja mutkatonta toimia. Haluamme luoda hyviä ja pitkäikäisiä asiakassuhteita sekä toimivia ratkaisuja asiakkaan tarpeeseen.
Vuodesta 1934 toimineen perheyrityksen vahva henki antaa perusvireen koko toiminnalle. Olemme ylpeitä työstämme ja sen tekijöistä.

www.vepe.fi