x

Oulun Kärpät ja Vepe sopivat uuden LED-kaukalon toimituksesta

Maailmanlaajuisesti ainutlaatuiselle, Suomessa valmistetulle LED-kaukalolle on kysyntää. Oulun Energia Areena varustetaan Vepen LED-kaukalolla kesän 2023 aikana. 
 

Oulun Kärpät panostaa kesän aikana voimakkaasti kotiareenansa olosuhteisiin. Aiempi joustokaukalo korvataan kotimaisen kaukalovalmistajan innovatiivisella LED-kaukalolla, jossa hyödynnetään uusinta teknologiaa pelaajaturvallisuudesta tinkimättä. Vepen valmistama NextGen LED360° -kaukalo on varustettu kauttaaltaan LED-paneelein, mikä tarjoaa seuralle aivan uudenlaisia mahdollisuuksia katsojakokemuksen ja partneriyhteistyön parantamiseksi.  

”Areena on meidän kotimme ja haluamme pitää puitteet siellä mielekkäinä. LED-kaukalo mahdollistaa uuden viihde-elementin ottelutapahtumissa ja antaa kaupallisesti uusia mahdollisuuksia”, kommentoi Kärppien myyntijohtaja Ilkka Mikkola.   

”Haluamme vaalia asiakassuhteitamme ja on hienoa, että yhteistyömme Kärppien kanssa saa jatkoa. NextGen LED 360° -jääkiekkokaukalo on tulosta pitkäaikaisesta kehitystyöstämme ja hyvä esimerkki kyvystämme valjastaa teknologia asiakkaan hyödyksi. Jääkiekkoseuroilta saamamme erinomaisen käyttäjäpalautteen perusteella uskomme, että LED-kaukalot muodostavat maailmanlaajuisesti uuden standardin huippuluokan jääkiekkoareenoille”, sanoo Vepen toimialapäällikkö Matti Karmala.   

Jääkiekkokaukaloiden kehityksessä Vepe on edelläkävijä. Kaukaloita on valmistettu vuodesta 1976 lähtien. Uusin innovaatio, led-jääkiekkokaukalo, on ollut käytössä vuodesta 2021 ja toimii myös 2023 MM-kisojen peliareenana Tampereella. Led-kaukaloita on Suomessa Tapparan ja Ilveksen kotihallissa Nokia Arenalla sekä Rauman Lukon Kivikylän Areenalla. LED-kaukalon toimituksesta tulevan kesän aikana on sovittu myös Sveitsin Zugiin. 

Vepe Oy Peltonen on Tuusulassa toimiva terästeollisuuden tuotantoyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laadukkaita rakennustyömaa-, urheilu- ja aitatuotteita asiakkaan käyttötarpeen vaatimusten mukaisesti. Toukokuun alussa Vepe on ilmoittanut yritysmuutoksista toisen kotimaisen jääkiekkokaukaloiden valmistajan, ICEPRO Oy:n kanssa. 1.6.2023 lähtien Vepen urheilu- ja liikuntapaikkarakentaminen ja ICEPRO jatkavat nimellä Vepe-Icepro muodostaen samalla Euroopan suurimman kaukalovalmistajan.  

 

Lisätietoja:  

Matti Karmala 
toimialapäällikkö 
matti.karmala@vepe.fi 
044 542 03 72 

www.vepe.fi 
www.vepehockey.com