x

EV Zug ja Vepe sopimukseen NextGen LED 360° -jääkiekkokaukalon toimituksesta

Sveitsiläinen jääkiekkoseura EV Zug ostaa suomalaisvalmisteisen, uusinta LED-teknologiaa hyödyntävän jääkiekkokaukalon. Katsojakokemuksen ja partneriyhteistyön mullistava kaukalo käyttöön jo kaudelle 2023-24. 

 

EV Zug ja suomalainen jääkiekkokaukaloiden valmistaja Vepe Oy Peltonen ovat sopineet uuden NextGen LED 360° -jääkiekkokaukalon asentamisesta Zugin kotihalliin Bossard Arenaan. LED 360° -kaukalossa hyödynnetään uusinta teknologiaa pelaajaturvallisuudesta tinkimättä. 

Vepen jääkiekkokaukaloissa käytetty LED-tekniikka on herättänyt kiinnostusta maailmanlaajuisesti, ja EV Zug siirtyy nyt globaalisti eturintamaan elämyksellisempien jääkiekko-otteluiden tuottamisessa.

”Aiemman yhteistyömme perusteella olemme erittäin tyytyväisiä Vepen joustokaukaloiden laatuun ja turvallisuuteen. Näiden lisäksi NextGen LED 360°:n myötä avautuu hienoja mahdollisuuksia viihdyttää faneja luovilla ja näyttävillä visuaalisilla tehosteilla. Kauttaaltaan LED-paneelein varustetun kaukalon avulla pystymme viemään ottelukokemuksen uudelle tasolle sekä samalla kirittämään merkittävästi omaa ansaintaamme mainosmyynnin ja kumppaniyhteistyön kautta”, kertoo EV Zugin toimitusjohtaja Patric Lengwiler

”NextGen LED 360° -jääkiekkokaukalo on tulosta pitkäaikaisesta kehitystyöstämme ja hyvä esimerkki kyvystämme valjastaa teknologia asiakkaan hyödyksi. Jääkiekkoseuroilta saamamme erinomaisen käyttäjäpalautteen perusteella uskomme, että LED-kaukalot muodostavat maailmanlaajuisesti uuden standardin huippuluokan jääkiekkoareenoille. Olemme erittäin iloisia jatkaessamme loistavaa yhteistyötä EV Zugin kanssa”, sanoo Vepen liiketoimintapäällikkö Matti Karmala

 

EV Zug on 1967 perustettu jääkiekkoseura, joka pelaa Sveitsin pääsarjaa National Leagueta (NL). Kahtena viimeisenä kautena EV Zug on yltänyt National Leaguen voittoon. 

Vepe Oy Peltonen on Tuusulassa toimiva terästeollisuuden tuotantoyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laadukkaita rakennustyömaa-, urheilu- ja aitatuotteita asiakkaan käyttötarpeen vaatimusten mukaisesti. Tuotevalikoimaa yhdistää omalla tehtaalla valmistettavat teräsrakenteet. 

Jääkiekkokaukaloiden kehityksessä Vepe on edelläkävijä. Kaukaloita on valmistettu vuodesta 1976 lähtien. Maailman ensimmäinen, Vepen valmistama joustokaukalo otettiin käyttöön Tukholman MM-kisoissa vuonna 2011. Uusin innovaatio, LED-jääkiekkokaukalo, on ollut käytössä vuodesta 2021 ja toimi MM-kisojen peliareenana Tampereella 2022. LED-kaukaloita on Suomessa Tapparan ja Ilveksen kotihallissa Nokia Arenalla sekä Rauman Lukon Kivikylän Areenalla. 

Tutustu lisää osoitteessa www.vepehockey.com