x

Vepeltä uusi tekonurmi Helsingin Velodromille!

Vepe Oy toteuttaa Käpylän liikuntapuiston velodromin tekonurmen peruskorjaustyön

Helsingin kaupungin liikuntavirasto hankkii Käpylän liikuntapuiston velodromin täystekonurmen ja joustokerroksen uusimisen Vepe Oy:ltä.
Työt alkavat syyskuun alussa vanhan nurmen ja joustokerroksen poistolla. Uuden nurmen asennus alkaa syyskuun lopulla ja tavoite on saada työt valmiiksi lokakuun loppuun mennessä.

Velodromin kentällä pelataan Amerikkalaista jalkapalloa ja maahockeytä. Näin ollen pelialustalle haettiin optimaalista kompromissia, joka palvelee parhaiten molempia lajeja. Nurmen alle asennetaan 23mm Neopolen joustokerros. Tehdasvalmisteinen Neopolen joustokerros koostuu reilun 1m2 kokoisista levyistä.

Neopolenin etu paikalla valettavaan joustokerrokseen on sen kestävyydessä ja elinkaaressa. Neopolen säilyttää kaksi kertaa paremmin elastisuutensa, sillä on 20 vuoden takuu, on siirrettävissä ja uudelleen käytettävissä. Velodromin pelialustaksi asennetaan uusi 13mm täystekonurmi, jossa on Amerikkalaisen jalkapallon ja maahockey pelikentän merkinnät.

Vepe Oy on vuonna 1934 perustettu perheyhtiö, jonka toimipaikka on Tuusulassa. Uusien tekonurmiprojektien lisäksi toimitamme ja asennamme myös hyväkuntoisia käytettyjä tekonurmia. Meillä on käytettävissä erittäin tehokkaat koneet ja toimintatavat, joilla voimme poistaa vanhasta nurmesta kumi- ja hiekkatäytteen. Nurmet leikataan 4m leveiksi rulliksi, jolloin saumojen määrä on puolet vähemmän verrattuna nykyisin asennettaviin käytettyihin nurmiin. Rullat, joista on poistettu kumi-ja hiekkatäyte ovat kevyempiä käsitellä ja asentaa, joka takaa erittäin tasaisen pelialustan uusiokäyttöön. Asennettuun nurmeen asennetaan takaisin vanha kumi- ja hiekkatäyte ja tarpeen mukaan lisätään pieni määrä uutta kumirouhetta päällimmäiseksi kerrokseksi. Annamme vanhan nurmen asennukselle 2 vuoden takuun.

Lisätietoja:

Antti Terkomaa
Pekka Harvala